Wil je vernieuwen, maar verdwaald in het bos van mogelijkheden? Of weet je niet waar je moet beginnen? We helpen organisaties in het vormen van een visie, positioneren van het merk en mensgericht ontwerpen van producten en services.

Visievorming en innovatie

Om echt impact te gaan maken, is een heldere kijk nodig op de toekomst. Door een toekomstbeeld te schetsen krijgt een organisatie focus waarheen het wil bewegen. Belangrijk is ook de reden, de waarom. Hier komen we samen achter.

Wij helpen organisaties om vanuit de visie met nieuwe productvoorstellen te komen en met het strategisch uitdenken daarvan.

Design thinking?

Krijg je er gratis bij. Voor anderen een nieuwe manier van werken, voor ons gewoon hoe we zijn.

Branding

Wij geloven dat waar een merk voor staat, verweven moet zijn in alle uitingen van een bedrijf. Van website tot product. Van product tot logo. Van logo tot verpakking. Wij kunnen merken van de grond af aan opbouwen of juist helpen om bestaande merken te sterken. Wij analyseren de concurrentie en werken aan merken die onze klanten laten opvallen. Samen vinden we uit op welke unieke manier jouw merk de juiste mensen raakt.

Mensgericht ontwerp

Eén ding staat vast. Of het nou gaat om een fysiek product of een digitale service, geef als bedrijf fantastische ervaringen aan je klanten. Én vergeet nooit dat je klanten ook gewoon mensen zijn met dromen, ergernissen, wensen en behoeftes.

Wij helpen bedrijven en organisaties om de mens achter hun klant beter te leren kennen. Om vervolgens concepten te ontwerpen die de doelgroepen op een betere manier kunnen dienen.

Workshops

Intensieve workshops om tot de kern te komen. De energie en ideeën die vrijkomen, wij vinden het geweldig. Wij gebruiken workshops als begin van het ontwerptraject, als boost van een innovatietraject en nog veel meer.

Benieuwd wat onze workshops voor jou kunnen betekenen? Mail ons voor de mogelijkheden.

hallo@komovo.nl

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft