Wij
openen
werelden

Er is zoveel meer mogelijk, je moet er alleen voor open staan. We geven je graag een zetje.

Mensen van komovo

Een hecht team van ontwerpers. We werken met volle inzet, plezier en energie.

Ties Schotel

ties@komovo.nl
+316 4238 2651
Enthousiasme stroomt door zijn bloed. Ties zit vol energie. Hij fixt dingen, niet wachten maar maken. Hij is niet bang voor ingewikkelde projecten en weet altijd een manier te vinden door onzekerheden weg te nemen. Ties is gestructureerd én creatief. Een combinatie waar veel ontwerpers jaloers op zijn!

Jesse Geurtsen

jesse@komovo.nl
+316 5116 6648
Een denker die graag doet. Jesse is een strategisch ontwerper die grote problemen op wil lossen met veel energie, kritiek en empathie. Als je met hem aan de slag gaat moet je niet bang zijn voor lastige vragen. Jesse is een teamspeler die het beste uit iedereen wilt halen.

Sanne Keizer

sanne@komovo.nl
+316 4630 6716
Een gedreven ontwerpster die niet snel tevreden is. Als ze iets doet, dan doet ze dat goed. Sanne heeft een vurige passie om complexe problemen te tackelen. Van heel veel informatie naar de kern van het verhaal. Ze heeft haar zinnen gezet op een duurzame toekomst mede mogelijk gemaakt door betekenisvol ontwerp.

Wij werken graag samen

We weten wat we kunnen, maar ook waar we versterking voor moeten inzetten. Daar hebben we een betrouwbaar netwerk van partners voor.

We zijn alle mensen dankbaar waarmee we hebben samengewerkt: Kika van Dorth, Maureen Walschot, Goodlight films, Ruby Schaap, Paul van Sommeren, Emma Hoogenboezem, Paul Schellekens, Quinten van Eijs, Amy den Dekker, Justus Hermans, Indah Hijmans, Owen Ma, Laurens Martin Besselen, Roos van ’t Klooster, Puck Veelenturf, Mike van Rheenen, Ron Barten.

En alle organisaties, waarmee we eerder coalities hebben gevormd: Vakwerk Architecten, Studio Angelineau, de Marketing Ninja, de Voorhoede, COUP, Reframing Studio, TU Delft BK & IDE

Mensen maken het mogelijk

We zijn altijd op zoek naar freelancers en bureau's om samen te werken. Interesse?

Hier staan we voor

Onze waarden verbinden ons. Wil je met ons samenwerken? Je weet waar je aan toe bent.

Eerlijk

In samenwerkingen zijn wij transparant. Onze creatieve blik is oprecht. Onze vragen niet altijd makkelijk.

Vol energie

In onze samenwerking met de klant gaan wij er met volle energie voor. Dit verwachten we ook terug. Schouders eronder en gas geven.

Verbindend

Wij vinden het belangrijk om mensen te verbinden. Samen komen we verder.

Menselijk

Een gebruiker, klant of doelgroep is een mens. Dit staat bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk om empatisch en respectvol te zijn voor de mens achter de klant.

Uitdagend

Voor verandering is lef nodig. Op sommige momenten moet je voor je ideeën staan. De status quo door elkaar durven schudden.

Toekomstgericht

Wij willen vooruit. Wij zijn idealistisch en hoopvol. We hebben een positieve kijk op de wereld van morgen.

Wij werken naar toekomstbestendige systemen binnen domeinen van de zorg, fysieke leefomgeving en overheid.

Sociaal

Veel systemen waarmee we leven werken mensen tegen. Ze zijn oneerlijk, te ingewikkeld of sluiten niet aan bij behoeften. Wij streven naar systemen die rekening houden met de menselijke maat.

Antifragiel

Meer dan veerkrachtig. Een antifragiel systeem buigt niet alleen terug na druk, maar wordt er juist sterker van. In een wereld van complexiteit en constante verandering onderzoeken we hoe antifragiliteit ons voorbereid om druk te transformeren tot vooruitgang.

Duurzaam

We streven naar projecten die niet alleen met de mens rekening houden, maar ook ecologisch houdbaar zijn. Dit betekent dat we werken naar een toekomst met een symbiotische relatie tussen mens en natuur door vergroening, circulariteit en schone energie.

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl