Een bruisende club van ontwerpers. We ontwerpen met volle inzet, plezier en energie.

Kop koffie?

Professor Snijdersstraat 2 delft hallo@komovo.nl
+31642382651

De kern van komovo

Komovo is een hecht team van ontwerpers die de beste ontwerpen willen maken. In het echt leer je ons natuurlijk het beste kennen, maar hier alvast een eerste kennismaking!


Ties Schotel

ties@komovo.nl
+316 4238 2651

Enthousiasme stroomt door zijn bloed en hij netwerkt er op los. Ties fixt dingen. Voor komovo heeft hij ervaring opgedaan bij ontwerpbureau Fabrique en de vooropleiding van de Gerrit Rietveld Academie. Begin 2019 won hij met het team van BlockE de clean energy challenge. Hij is gestructureerd én creatief. Een combinatie waar veel ontwerpers jaloers op zijn!

Jesse Geurtsen

jesse@komovo.nl
+316 5116 6648

Een strategisch ontwerper die grote problemen op wil lossen met veel energie, kritiek en empathie. Jesse is een teamspeler die het beste uit iedereen wilt halen. Hiervoor heeft hij een tijd in Zuid-Korea gezeten en daar met een team gewerkt aan een IOT product om eenzame ouderen te verbinden met hun kleinkinderen.

Sanne Keizer

sanne@komovo.nl

Een gedreven ontwerpster die niet snel tevreden is. Als ze iets doet, dan doet ze dat goed. Tijdens haar tijd aan de DTU in Kopenhagen was ze al onderdeel van winnend startup team WELL-D. Als team haalden ze een investering en een getekende intentieovereenkomst binnen. Sanne heeft een vurige passie om complexe problemen te tackelen. De toekomst is circulair en Sanne pioniert er nu al op los.

Paul Schellekens

paul@komovo.nl

Scherp, direct en doorpakken. Allemaal woorden die je aan Paul kan verbinden. Paul is een strategisch ontwerper met een oogje voor nieuwe kansen. En die kansen laat hij niet liggen! Hij heeft management en business-development ervaring opgedaan in de afgelopen jaren, waardoor hij weet hoe je ontwerp kan koppelen aan de markt. Hij krijgt energie van het managen van product innovatie trajecten. Nieuwe concepten die goed zijn voor je business.

Emma Hoogenboezem

emma@komovo.nl

Emma is een getalenteerd interactie ontwerpster die in haar projecten werkt aan producten die de levens van mensen verbeteren en verrijken. Experience Design is een tak waar Emma zich graag op stort, om speciale maar vooral betekenisvolle ervaringen te ontwerpen met een verhaal. In ons werk brengt ze rust, focus en diepgang. Ze gaat door tot alles in de puntjes klopt, waardoor het resultaat verbluft!

Om niet te vergeten: Amy den Dekker, Indah Hijmans en Justus Hermans. Onze oud collega's die een stuk hebben meegereisd en ons verder hebben gebracht.

Met wie wij het liefst samen werken

Wij geloven in samenwerken. Want echte verandering maak je mogelijk door verbinding. Dit zijn de diverse ontwerpers en partners waarmee we het liefst samenwerken.

Ruby Schaap

ruby@komovo.nl

Voor toekomstdenken moet je bij Ruby zijn. Als geen andere weet ze de methode Vision In Process te gebruiken voor onze projecten. Haar denken brengt al je ideeë verder en door haar werk bij kunstenaars collectief Circus Andersom durft ze in de experimentele hoeken te kijken.

Quinten van Eijs

quinten@komovo.nl

Een full-stack developer die groots droomt. Altijd op zoek naar nieuwere en betere manieren om digitale producten te bouwen. Of het om apps of websites gaat, de details moeten kloppen. Eerder heeft hij meegedraaid met verschillende partijen waarbij hij voetbalspelers bijhoudt aan de hand van camerabeelden en machine learning, offline zeilapplicaties voor op zee en andere software toepassingen ontwikkeld.

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft