Dimplex

Januari 2020 - Augustus 2020
Voor Dimplex
dimplex-fires.eu

Dimplex is een internationale fabrikant van elektrische haarden. Met de Nederlandse tak, gevestigd in Friesland, hebben we het Design Driven Innovation traject gevolgd. Met de veelbelovende Optymist techniek, die waterdamp en licht gebruikt om vlammen na te boosten, zijn we aan de slag gegaan.

Op zoek

Tijdens het eerste deel van het DDI proces hebben we met komovo en twaalf werknemers van Dimplex individueel gezocht naar concepten waarvan wij het geweldig zouden vinden als anderen het geweldig vinden. Dit is de kern vraag van Verganti.

We hebben onze teamgenoten van Dimplex begeleid met uitleg video's en een handleiding die hen meenam in de stappen. Hierdoor hadden we een vliegende start!

Botsen en samensmelten

Met allemaal een nieuwe propositie op zak gingen we een tweedaagse workshop in. Door de verschillende visies te laten botsen en samensmelten, kwamen we uit op 6 veelbelovende nieuwe richtingen.

Liefde nodig?

Wil jij ook dat je klanten verliefd worden op je product of service? Dan kan Design Driven Innovation de uitkomst zijn. Mail naar Jesse!

jesse@komovo.nl

Vakwerkhuis

Vorig project
Volgend project

Soltegro roadmap

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft