Dimplex centraal
in het leven

Januari 2020 - Augustus 2020

Voor Dimplex
dilmplex-fires.eu

In samenwerking met Emma Hoogenboezem en Puck Veelenturf

Dimplex is een internationale fabrikant van elektrische haarden. Met de Nederlandse tak, gevestigd in Friesland, hebben we het Design-Driven Innovation traject gevolgd. Met de veelbelovende Optymist techniek, die waterdamp en licht gebruikt om vlammen na te boosten, zijn we aan de slag gegaan.

Botsen en samensmelten

Met allemaal een nieuwe propositie op zak gingen we een tweedaagse workshop in. Door de verschillende visies te laten botsen en samensmelten, kwamen we uit op zes veelbelovende nieuwe richtingen.

De koers

Ontwerpprincipes

Dimplex zorgt voor gezelligheid en een gevoel van vrijheid. We staan nooit stil en we blijven innoveren.

Strategie

De bedachte concepten zetten we op een tijdlijn van veilig en dicht bij Dimplex naar radicaal en verder weg van Dimplex. Zo ontstaan duidelijke stappen naar de nieuwe betekenis van de Optymist technologie

Visie

Door de nieuwe Optymist technologie ontstaan er veel nieuwe mogelijkheden voor haardvuur. Er is geen rookkanaal nodig en door de elektrische aansturing zijn er nieuwe interacties mogelijk. Zo kan Dimplex van de wand naar centraal in het leven.

Liefde nodig?

Wil je ook dat je klanten verliefd worden op je product of service? Dan kan het Design-Driven Innovation proces de uitkomst zijn.

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl