Een kijkje in onze wereld

Zie wat ons verbind, raakt, inspireert. Dit is een viering van ons leven als ontwerpers.

Komovo werkt in innovatie en vernieuwings trajecten waar de uitkomst vooraf nog niet bekend is. Daarom werken we zo iteratief mogelijk. Toch moeten we ook lineair werken om een concreet eindresultaat op te leveren. Hoe we deze twee manieren samen brengen lees je hier!


Hoe Komovo branding en design inzet voor groei van een bedrijf

Ik wil de bril omlaag, en jij?

Een mannetje, een vrouwtje en een onzijdig persoon in een rolstoel. Dat is de algemeen bekende oplossing om aan te geven wie achter welke wc-deur wordt verwacht. Het is voor iedereen te begrijpen, welke taal je ook spreekt. Lekker duidelijk dus. Maar zijn deze iconen in elke context de beste keuze?

De Kleine Consultant workshop

In September 2020 hebben we een workshop gegeven aan de consultants van DKC Delft. Een avond waarin we de toekomst van de consultant in kaart hebben gebracht en gespard over hun rol in die toekomst.

Van een droge instructie tot een speels stappenplan

Voor het Delftse studenten uitzendbureau Stud hebben we drie animatiefilmpjes ontworpen en gemaakt. Stud gaf ons de vrijheid om het verhaal van een droge instructie om te toveren tot een jonge, speelse maar toch professionele set aan animatiefilmpjes.

+31 6 4238 2651

hallo@komovo.nl

Professor Snijdersstraat 2

2628 RA Delft